Sign in to follow this  
jankko60

Site Problems

6 posts in this topic

jankko60

Hello staff

With Mozilla Firefox & Maxthon ,  it is impossible to read posts , to write posts in any area , nor to write PM ecc ; The site is completely  unusuable

this is a message which appears : [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Only I.E. correctly displays all the website templates and I do not want to use it because it is below my standards :Others01:

Can you please  solve the problem ? 

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

yes I have this problem to and it`s so bad :29Basic: it`s only works with IE

idon`t know why is this

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
quidtum

Another strange problem is that I'm currently unable to browse the 2nd page of a section, for example this section (I use Firefox):

Free Account Tosses > Subscription-based Services.

Share this post


Link to post
Share on other sites
quidtum

Also the searching engine doesn't appear to be working, as the results aren't shown when you press "search".

Share this post


Link to post
Share on other sites
quidtum
On 10/4/2016 at 10:30 AM, quidtum said:

Also the searching engine doesn't appear to be working, as the results aren't shown when you press "search".

This post just to let you know that search function is working properly now.

Thanks for fixing that problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hero
On ٢‏/٤‏/٢٠١٦ at 5:49 PM, quidtum said:

Another strange problem is that I'm currently unable to browse the 2nd page of a section, for example this section (I use Firefox):

Free Account Tosses > Subscription-based Services.

i have the same problem too

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this